От 14.09.2022г., Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов ЕАД започва

...
От 14.09.2022г., Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов ЕАД започва
Коментари Харесай

ТЕЦ Сливен започва сключване на индивидуални промоционални договори за новия сезон

От 14.09.2022г., „ Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов ” ЕАД стартира подписване на самостоятелни промоционални контракти за сезон 2022/2023г.

В взаимозависимост от метода на систематизиране на топлинната сила в постройката, сдружението предлага следните типове контракти:

Договор 1.1:

За клиенти, при които разпределението на топлинната сила се прави с електронни разпределители, употребяват отстъпка от сумата за отопление в размер на 5%. За тези клиенти ще използван лимит на месечните сметки, образуван от инсталирания цялостен размер на парцела умножен по 1,40 лв. с Данък добавена стойност. В случай, че делът на топлинната сила отдадена от сградната апаратура е 25% или повече, клиента заплаща разликата, съответстваща на парцела над този %.

Договор 1.2:

За клиенти, при които разпределението на топлинната сила се прави с самостоятелен топломер, употребяват отстъпка от сумата за отопление в размер на 5%. В случай, че делът на топлинната сила отдадена от сградната апаратура е 25% или повече, клиента заплаща разликата, съответстваща на парцела над този %.

Пределната стойност за битова гореща вода е в размер на 11,00 лева./куб.м. с Данък добавена стойност.

Тези отстъпки са годни за всички наши клиенти, които заплащат постоянно месечните си сметки за потребена топлинна сила в 30 дневен период.

Можете да сключите контракт в Информационния център – бул. ”Хаджи Димитър ” №39 (срещу ДКЦ1), като спазвате нужните санитарно-хигиенни условия.

За Ваше облекчение предлагаме подписване на контракт и посредством интернет.

Предложените контракти можете да намерите на следния електронен адрес: https://toplo.sliven.net/tyrgovska-politika

След попълване и сканиране изпратете подписаните декларация-съгласие за култивиране на персонални данни и контракт на електронен адрес: [email protected].

Информация за подписания контракт ще получите на Вашия електронен адрес.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР