От 14.00 часа днес, 13 юли, до 14.00 часа на

...
От 14.00 часа днес, 13 юли, до 14.00 часа на
Коментари Харесай

Затварят за 24 часа участък от Подбалканския път

От 14.00 часа през днешния ден, 13 юли, до 14.00 часа на 14 юли /неделя/ се затваря за придвижване сектор от Подбалканския път I-6 в региона на Карлово. Ограничението е за осъществяване на заключителните работи при построяването на ново кръгово кръстовище на първокласния път. Предстои полагането на последния асфалтов слой и на пътната маркировка, а това постанова прекъсване на трафика, прецизираха от пътната организация.

Обходният маршрут за пътуващите в посока Бургас е: с. Иганово - с. Московец - с. Богдан - с. Каравелово - с. Климент- с. Войнягово - гр. Баня - с. Васил Левски - път I-6 за гр. Бургас.

Маршрутът за пътуващите към София е: с. Васил Левски - гр. Баня - с. Войнягово - с. Климент - с. Каравелово- с. Богдан- с. Московец - с. Иганово по път I-6.

Новото кръстовище е при започване на Карлово, в посока Сопот, и е на мястото на остарялото триклонно кръстовище с обходния път на града. За построяването му АПИ е осигурила близо 781 хиляди лева С построяването му директното придвижване се извежда от центъра на Карлово, покачва се сигурността на придвижване и се понижават до най-малко предпоставките за пътни произшествия.

Новото кръстовище ще бъде и с енергоефективно LED осветяване, показват от АПИ.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР