От 1300-1400-годишна история за първи път връзка с Гърция започнах

...
От 1300-1400-годишна история за първи път връзка с Гърция започнах
Коментари Харесай

Борисов: От 1300-1400-годишна история - за първи път връзка с Гърция започнах да правя аз

" От 1300-1400-годишна история за първи път връзка с Гърция започнах да върша аз ", разяснява през днешния ден Бойко Борисов в отговор на въпрос за какво по време на трите негови мандата като министър председател, не е издигната газовата връзка с Гърция, т.нар интерконектор.

" Защо Иван Костов не направи газовата връзка с Гърция, като бяха те, а, за какво не я направи? ", разяснява още в присъщия си жанр Бойко Борисов.

По думите му от ГЕРБ почнали газовата връзка, " когато са имали опция, а дълго време са нямали опция, тъй като трябвало да изплащат увеличените пенсии от ръководството на Сергей Станишев ".

Борисов приказва още за медиаторите, които той бил махнал, а Продължаваме промяната са върнали - има поради интервала, в който " Газпром " едностранно спря подаването на газ за България в нарушаване на контракта.

" Как ще ме съпоставя с Кирил Петков - това е най-голямата засегнатост, която ми нанесе ". Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява думите на президента Румен Радев, който предходната седмица съпостави държавното управление на Борисов с това на Петков във връзка с енергийната рецесия.

Лидерът на ГЕРБ уточни, че не би трябвало да има нов контракт с съветската компания " Газпром ".

„ Всичко можеше, в случай че не се правеха на подправени герои - да си продължат за няколко месеца доставките, а през това време да сключат дълготрайни контракти. Целта е да банкрутират " Булгаргаз ". Убеден съм, че техните гласоподаватели като схванат какъв брой пари са похарчили и погубили ще ги изоставят “, сподели Борисов по адрес на някогашните ръководещи.

Той сподели, че държавното управление на Кирил Петков е довело до " злополука във всяка една сфера ", а " опитът с Петков и Василев " е донесъл милиарди вреди за страната.

„ Провал в туризма, неуспех в земеделието, контрабанда от Украйна, няма дърва за огрев - освен че са доста скъпи, само че и ги няма “, посочи той.

На въпрос дали е допустима управническа коалиция сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната ", Борисов отхвърли концепцията, като уточни, че гласоподавателите му няма да позволен това поради " нанесените вреди на партиите на смяната ". Той изрази и вяра, че резултатите от идните през октомври месец предварителни избори ще бъдат разнообразни.

„ Господ е всесилен. Той може да забави, само че в никакъв случай не не помни. На Кирил Петков и неговата партия им се случиха за 6 месеца това, което те предизвикаха на нашата. Но ние най-малко удържахме 10-12 години, а те на шестия месец към този момент не знаеха къде са ", разяснява водачът на ГЕРБ.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР