От 13 септември (вторник) зрителите ще станат част от контрастния

...
От 13 септември (вторник) зрителите ще станат част от контрастния
Коментари Харесай

„С река на сърцето“ завладява телевизионния екран от 13 септември

От 13 септември (вторник) феновете ще станат част от контрастния и трогателен свят на заможната фамилия Боневи, чиито основни наследници – Вяра и Борис, имат за цел да запазят фамилния бизнес с цената на разтърсващи житейски уроци и промени. Сериалът ще се излъчва в делничните дни от вторник до петък тъкмо в 20:00 ч. и дава обещание многопластов сюжет, в който са преплетени разнородни сюжетни линии. Три дами крият рискови секрети, а трима мъже не могат да устоят на своята огромна уязвимост. Любовта, гневът и ориста носят със себе си непредвидени последици. 
 
Новият кино план на NOVA е режисиран от Мартин Макариев , който преди броени месеци завоюва любовта на над 115 000 фенове у нас и по света с последния си филм „ В сърцето на машината “. Главен сценарист е писателят Георги Тенев. В ярките персонажи на брата и сестрата се превъплъщават Луиза Григорова и Александър Димов. След сполучливия си тандем в последния филм на Макариев, дружно на екрана феновете ще видят още веднъж Александър Сано и все по-обичания у нас Игор Ангелов от Северна Македония. Ключови функции заемат още Христо Петков, Яна Маринова, Анастасия Лютова, Малин Кръстев, Пламен Манасиев, Мартина Апостолова, Никола Додов, Леарт Докле, Йоанна-Изабелла Върбанова, Матю Горанов, Цветина Петрова и сръбската актриса Ана Томич.
 С река на сърцето NOVA
„ С река на сърцето “ се снима в най-красивите региони на Видин и поречието на Дунав, чиито водни пейзажи се трансформират в основен и магичен фон на комплицираната мрежа от събития. Сред главните местоположения се подрежда и впечатляващата винарска маза „ Bononia Estate ”, в която се развива огромна част от действието. 

 С река на сърцето NOVA
 
„ Снимаме от 7 май, аз отидох там дружно с Георги февруари месец – да попием мястото, да разберем по какъв начин живеят хората. “ – споделя Мартин Макариев в – „ И разбрах, че доста малко знаем за този съответен район. Смеех да настоявам, че съм обиколил България, че съм снимал съвсем на всички места, само че това място ми се стори първо вълшебно и второ извънредно непознато. “ Сценаристът на сериала Георги Тенев прибавя – „ Великолепните артисти, с които работим, не просто играят, те живеят в облиците. “
 С река на сърцето NOVA
„ С река на сърцето “ следва дълготрайния ангажимент на Нова Броудкастинг Груп да влага в качествени кино продукции и интензивно да взе участие в развиването на филмовата промишленост у нас. Новият сериал на NOVA визира и редица обществено значими тематики. Сложните любовни връзки и материалните ползи провокират доста секрети, рецесии и промени, а в развоя на събитията слабостта се трансформира в действие. Каква е цената за това, следва да разберем в края на лятото. 
 
 В екипа зад кадър стоят още потвърдени експерти – основен оператор е Андрей Андреев, композитор е Виктор Стоянов, а продуцент на „ С река на сърцето “ е Светлин Нейнски. Премиерата на първия епизод на фамилната сага следва на 13 септември в 20:00 ч. по NOVA.  
 
 Следете всичко за новия сериал на NOVA „ С река на сърцето “ на  и на продукцията. 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР