От 12 юли до 13 август Театрално-музикалния продуцентски център -

...
От 12 юли до 13 август Театрално-музикалния продуцентски център -
Коментари Харесай

За трета година Римските терми във Варна стават театрална сцена

От 12 юли до 13 август Театрално-музикалния продуцентски център - Варна придвижва част от най-успешните си представления там. Публиката ще може да види още мюзикъли, както и концерти с присъединяване на вокалистите и музикантите на варненската Държавна опера. Началото на спектаклите е от 21 часа.

Варна

Седем министър председатели ще бъдат показани в тазгодишното издание на спектакъл „ Римски терми “ във Варна. Жителите и гостите на града ще могат да видят и 6 представления на Варненския куклен спектакъл, както и доста кино шлагери в археологическото арт пространство, което още веднъж е хазаин на културни прояви.
Даниела Димова: Това бяха едни 26 години, в които Римски терми, по този начин обичаното в близкото минало театрално пространство, което в следствие се разпростра и за концерти и за дребни музикални форми.
Спектаклите, които публиката ще види, са на Държавния куклен спектакъл и на Драматичния спектакъл “Стоян Бъчваров ” във Варна. Афишът включва три постановки на режисьора Теди Москов - " Възгледите на един дънер ", " Уестърн " и " Професия измамник ", както и шлагерите " Комичната заблуда ", " Бащи, неистини и още нещо ", " Изборът на Марта ", а също и мюзикъла " Приключения рискови със герои сладкогласни ".
Ана Александрова: Наистина пространството е неповторимо, хората са извънредно удовлетворени да гледат, както споделям аз, звезди играят под звездите.
В концертната стратегия са включени шедьоври на съветския романтизъм, италианска музика, арии от известни опери, както и концерт с присъединяване на ученици на световноизвестния оперен бас Валентин Пейчинов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР