От 12 до 17 часа днес протестиращи ще бъдат пред

...
От 12 до 17 часа днес протестиращи ще бъдат пред
Коментари Харесай

Окупират Второ РПУ, протестиращи искат палатките от Орлов мост

От 12 до 17 часа през днешния ден протестиращи ще бъдат пред постройката на 2-ро Районно полицейско ръководство на Министерство на вътрешните работи в София в акция „ Нека дружно да си вземем движимостите, които бяха отнесени от окупационния лагер “.

Няколкоседмичната обсада на Орлов мост беше прекъсната от полицията на 3 септември. Тогава, за повторно от началото на недоволството, бяха конфискувани палатки от силите на реда.

Протестиращите са създали лист на предметите, които имат да получават и ще отидат с юристите си, сподели, пред БНР Иван Калчев.

"Този път за разлика от първия, когато отидоха в лагера споделиха, че преди да вървим в пожарната, където са складирани нещата, би трябвало да минем през стола, където ще ни дават някакви документи, евентуално всеки да си заявява какво е негово, тъй че да имаме някакъв лист. Този път ще отидем проведено, тъй че да можем и да снимаме, ние документа имаме за развалените, счупени и раздрани палатки, вероятно да търсим обезщетение ", съобщи Калчев.

След повдигането на първата укрепление, на седми август, протестиращите са си взели движимостите от постройката на пожарната като те не са били в положително положение, сподели още Иван Калчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР