От 12 до 16 февруари 2024 г. ще се проведат

...
От 12 до 16 февруари 2024 г. ще се проведат
Коментари Харесай

Дни на отворените врати за кариерно развитие във ВМА

От 12 до 16 февруари 2024 година ще се проведат Дни на отворените порти за кариерно развиване във Военномедицинска академия (ВМА). Инициативата се организира за втора поредна година за да бъдат показани специалностите " Военен доктор " и " Военна здравна сестра " пред възпитаници от 11 и 12 клас.
 
Зрелостниците ще се срещнат с началника на ВМА генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS, с който ще беседват за ролята на военните лекари и за уроците от задачите зад граница.
 
Ще имат опция и да се срещнат от вътрешната страна с модерната материална база и съоръжение на международно равнище, както и да следят онлайн демонстрации във Военномедицинския симулационен подготвителен център.
 
 Център по трансфузионна хематология на Военномедицинска академия (ВМА) Център по трансфузионна хематология на Военномедицинска академия (ВМА) Източник: ВМА
Наши експерти ще отговорят на всички въпроси, свързани със спецификата, опциите и провокациите на работата в структурите на ВМА от кандидатстудентските изпити, през образованието до опциите за професионално и кариерно развиване, оповестяват от Военномедицинска академия. 
 
" Всеки, който желае, може да се включи и да бъде част от нашите Дни на отворени порти за кариерно развиване във ВМА след авансово записване на тел.: 02/ 92 25 130 и 0893 55 77 69 или на e-mail: [email protected]. Крайният период за подаване на заявление е 9 февруари 2024 година (петък). Всички записали се ще чакаме в съответния ден и час на централен вход на ВМА ", оповестиха от лечебното заведение.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР