От 12 до 16 декември 2022 г. в училището ще

...
От 12 до 16 декември 2022 г. в училището ще
Коментари Харесай

С „Коледни уроци с…” стартира седмицата, посветена на 98-я патронен празник на ОУ „Братя Миладинови”- Бургас

От 12 до 16 декември 2022 година в учебното заведение ще гостуват известни бургазлии, които ще се включат в образователните часове.

Гост- учители ще бъдат Димитър Николов- кмет на Бургас, Цанко Цанков, проф. доктор Севдалина Турманова, Тони Димитрова, Петя Петрова, комисар Калоян Калоянов и Диана Саватева.

В разнообразни дни от седмицата учениците на ОУ „ Братя Миладинови ” ще си приказват с Димитър Николов за историята на Бургас, а с известния плувец Цанко Цанков ще спортуват в час по „ Физическо образование и спорт ”. Екологичните проблеми и опазването на околната среда седмокласниците ще разискват с проф. доктор Севдалина Турманова в час по „ Химия и запазване на околната среда ”. В час по „ Музика ” децата ще пеят с Тони Димитрова, а британска граматика и благосъстоянието на непознатия език децата ще упражняват с Петя Петрова- шеф на РУО-Бургас, в час по „ Английски език ”. Дияна Саватева ще е гост-учител по „ Български език и литература ”, а комисар Калоянов пък ще напомни на младежите, по какъв начин да се предпазят от заплахите в обществените мрежи, придвижването по пътищата и използването на упойващи и наркотични субстанции.

В празничната седмица ще бъде открит кабинет с разнообразни експонати от предишния век, галерия от рисунки на възпитаници, концерт и други.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР