От 12 до 14.10. 2018 г. В Молдова, в град

...
От 12 до 14.10. 2018 г. В Молдова, в град
Коментари Харесай

Два златни и сребърен медал за наши каратеки от световен...

От 12 до 14.10. 2018 година В Молдова, в град Кишинев се организира Световна купа и Световно състезание на SKDUN/Шотокан Карате на Държавите от Обединените Нации/, за всички възрасти. В надпреварите взеха присъединяване над 1 800 каратеки от 30 страни. Това бяха 80 % от страните на Европа, Съединени американски щати, Русия, Индия, Сирия, Венецуела, Габон, Доминиканска република, Непал и други.

Семеен кодекс ” Тонус- спорт ” взе присъединяване, като част от националния тим на България със 7 състезатели. Пет от тях се състезаваха в Световната Купа и 2-ма в Световното състезание.

Ето и класирането на състезателите ни:

В Световната Купа на SKDUN

В дисциплинираност санбон кумите

При 9 годишните

- 1-во място и златен орден за Ивелина Донова

-

При 10 -11 годишните

- 2-ро място и сребърен орден за Виктор Минеков

- 6-то място за Иван Тодоров

В дисциплинираност Шобу ипон кумите

При кадети /15 год/

- 1-во място и златен орден за Радост Гогова. Тя съумя да отбрани купата си от миналогодишното състезание в Егер- Унгария, където в същата дисциплинираност стана първа.

В дисциплинираност Ката

При 9 годишните

-6-то място за Георги Василев

При 10- 11 годишните

-4-то място за Асен Присадов. Малко не доближи на нашия играч да се класира трети. За третото място се организира преиграване от трима състезатели, които бяха с равни оценки, сред които и Присадов.

Ето и присъединяване ни в Световното състезание на SKDUN

В дисциплинираност Шобу ипон кумите

При кадети/15 год./

- 6-то място за Кръстьо Барабаров.

След като завоюва първата си среща с доста добра игра против представител на Азърбайджан, загуби в доста оспорван дуел, с три продължения, от румънски играч, с което бе спрян пътят му към медалите.

Радост Гогова и Кръстьо Барабаров бяха включени и в тимовете на България: кадети отборно момчета, кадети отборно девойки и смесено отборно. Въпреки положителната им игра, тимовете ни не стигнаха до призовите места, в международното състезание.

Доволен съм от представянето на всички състезатели, като изричам признателност и на техните родители, без поддръжката на които, присъединяване ни в надпреварите нямаше да се реализира.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР