От 11 юни се извърши преместване на децата от детските

...
От 11 юни се извърши преместване на децата от детските
Коментари Харесай

Стартират ремонтните дейности в детските градини „Мир” и „Радост” в Козлодуй

От 11 юни се извърши пренасяне на децата от детските градини „ Мир” и „ Радост” в Козлодуй, във връзка със пускане на ремонтни действия в детските заведения. Строително-монтажните работи в двете детски градини включват реорганизация на вътрешното пространство в постройките. Продължителността на ремонта е три месеца. С осъществяването на капиталовия план се планува в двете детски градини да се извърши:
- намеса на архитектурната част, включваща замяна на подовата настилка, реорганизация на санитарните възли и обслужващите пространства, както и хидроизолация на покривна част;
- покриване на съществуващите открити тераси на втория етаж;
- реорганизация на силовата апаратура и ел. таблата;
- реорганизация на осветителните тела;
- пожароизвестителна инсталация;
- реорганизация на вътрешна водопроводна мрежа;
- реорганизация на вътрешната канализационна мрежа;
- вентилация на кухня и перални пространства.
За обезпечаване на сигурността и здравето на децата, за интервала на ремонтните действия, се реализира пренасяне на образувани сборни групи от посочените детски градини в други две приемащи детски градини, както следва:
- от ДГ „ Радост” – в постройката на ДГ „ Звънче”
- от ДГ „ Мир” – в постройката на ДГ „ Слънчице”
В приемащите детски градини, ДГ „ Звънче” и ДГ „ Слънчице”, гр. Козлодуй, са основани нужните условия за грижа за децата, в сходство с условията на нормативната уредба. Храненето за всички деца е обезпечено в приемащите детски градини. За обикновено протичане на работата е основана организация за застраховане с нужния брой педагогичен, непедагогически и медицински личен състав. Материалната база на приемащите детски градини разполага с задоволителен брой пространства, в които да бъдат настанени всички деца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР