От 11 до 20 ноември на територията на цялата страна

...
От 11 до 20 ноември на територията на цялата страна
Коментари Харесай

Стартира вторият етап на акция Зима

От 11 до 20 ноември на територията на цялата страна пътните служители на реда ще реализират засилен надзор върху държанието на пешеходците на пътя.
Полицейските органи ще наблюдават и за толерантното отношение на водачите на моторни транспортни средства по отношение на пешеходците.
Етапът " Пешеходци и водачи за приемливост на пътя " се организира за поредна година в границите на обичайна акция " Зима ". Целта е да се подсети на пешеходците за техните отговорности и отговорности като участници в придвижването, както и че със своето вярно държание могат да допринесат за сигурността на придвижването по пътищата. В рамките на този стадий е разгласен Ден без пешеходци - жертви на пътя - 16 ноември. 

На 19 ноември /неделя/ по традиция ще бъде маркиран и Световният ден за възпоменание на жертвите при пътнотранспортни катастрофи. В този ден, сред 09:30 и 12:00, във всички структурни звена на РДПБЗН - Варна е разгласен ден на отворените порти. Служителите от всички районни служби по ПБЗН и бранш " Специализирани оперативни действия ", ще показват оперативно-тактическите благоприятни условия за осъществяване на аварийно-спасителна активност при пътно - транспортни катастрофи. Ще бъде обърнато внимание на всички жители, искащи да се срещнат с дейностите на пожарникарите и спасителите при осъществяване на избавителна активност при транспортни катастрофи и произшествия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР