От 11 до 13 юни шофьорите трябва да се движат

...
От 11 до 13 юни шофьорите трябва да се движат
Коментари Харесай

Кърпят пътната настилка от 34-и до 36-и км на АМ „Хемус в посока Варна

От 11 до 13 юни водачите би трябвало да се движат с нараснало внимание сред 55-и 54-и км на Автомагистрала „ Тракия " в посока София. В сектора ще се правят настоящи ремонтни работи на пътната настилка. Дейностите ще се извършват от 8 ч. до 20 ч. Движението ще бъде лимитирано в дейната лента и ще се прави в изпреварващата. Скоростта ще е понижена до 70 км/ч, а трафикът ще се контролира с пътни знаци.

Утре - 11 юни, от 7 ч. до 20 ч. водачите би трябвало да се движат деликатно сред 34-и и 35-и км на Автомагистрала „ Хемус " в посока Варна. В правата ще се изкърпва асфалтовата настилка. Трафикът ще бъде стеснен в дейната и спешната лента и ще се реализира в изпреварващата.

Агенция „ Пътна инфраструктура " се извинява на водачите за породеното стеснение, само че спешните действия са нужни и наложителни. Апелът към водачите е да пътуват деликатно, да следват прецизно поставената пътна сигнализация, да съблюдават отдалеченост и да не подхващат рискови изпреварвания, застрашаващи сигурността на останалите пътуващи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР