От 11.00 часа в Съдебна палата ще се проведе брифинг

...
От 11.00 часа в Съдебна палата ще се проведе брифинг
Коментари Харесай

Специализираната прокуратура ще даде подробности за ареста на кмета на район „Младост“

От 11.00 часа в Съдебна палата ще се организира брифинг на Специализираната прокуратура, на който ще бъде оповестени детайлности към ареста на кмета на регион „ Младост " Десислава Иванчева, заяви " Фокус ".

Разследването за корупционни закононарушения се прави взаимно с Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добито имущество.

Кметът Десислава Иванчева беше задържана през вчерашния ден, след зрелищна акция траяла близо 10 часа. Автомобилът й беше обискиран, а в него проверяващите откриха банкноти.

Арестът стана на кръстовището на бул. " В. Левски " и ул. " Гурко " и за дълго време блокира придвижването. Заради завалелия дъжд процедурата продължи в близката Спортна палата, където е Министерството на младежта и спорта.

Минути след 23.00 часа кметът на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева беше изведена с полиция от постройката на Министерството на младежта и спорта, съобщи БНР.

Иванчева е обвинена в приемане на рушвет в изключително огромен размер - съгласно разнообразни информации сред 56 и 70 хиляди евро.
" За мен това е клопка. На заден багажник оставени ей по този начин. Това ще се проверява занапред кой ги е оставил. Едва в 17:00 имаме юрист. Четири часа от 1 без 15 до 17 нямаше юрист. Казаха, че нямам право на юрист и направиха показно. 34 служители на реда ", съобщи Десислава Иванчева пред Нова телевизия, до момента в който беше изведена с полиция от постройката на Спортната палата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР