От 100 000 евро до 40 млн. евро банкови кредити

...
От 100 000 евро до 40 млн. евро банкови кредити
Коментари Харесай

Арестуваните при спецакцията в Карнобат обещавали по 40 млн. евро кредити

От 100 000 евро до 40 млн. евро банкови заеми са обещавали членовете на разрушената през днешния ден проведена незаконна група от Карнобат, оповестиха от полицията.

Рано тази заран в квартал " Калайджийски " бяха задържани 10 души. Измамниците се представяли за чиновници на огромни турски и немски банки, които могат да уредят разпределяне на кредитни линии за български производители. От събраната досега информация е открито, че проведената незаконна група е работила от декември 2017 година, като за този интервал са излъгани разнообразни лица с общо към 500 000 лева

Проверени са девет адреса в едни от карнобатските квартали.
Предстои да се посочи ролята на всеки един от арестуваните в проведената незаконна група. Акцията се организира под надзора на Специализираната прокуратура и Следствения отдел към нея.

За осъществяваната незаконна активност е планувано наказване “лишаване от свобода” за повече от три години и съставляващо закононарушение по член 209 от Наказателен кодекс - за машинация, както и наказване за основаване на група с користна цел, прецизираха от полицията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР