От 10 юни, всяка събота от 9:00 часа, с партньорството

...
От 10 юни, всяка събота от 9:00 часа, с партньорството
Коментари Харесай

Започва ежеседмично 5-километрово бягане в парк Кайлъка

От 10 юни, всяка събота от 9:00 часа, с партньорството на 5км Рън, новосъздаденото плевенско съдружие „ Да бягаш “ ще провежда 5-километрово тичане в парк Кайлъка. Това събитие е предопределено както за експерти, по този начин и за дилетанти, които желаят да прекарат няколко здравословни часа на пресен въздух и да се включат в заниманията по тичане. Участието в тези съботни бягания е изцяло гратис, като уредниците дават времеизмерване, с цел да може всеки бегач да следи своята напредналост.

Целта на тези събития е да насърчим хората да се занимават със спорт и да създадем общественост от запалянковци, които да се поддържат взаимно. Вярваме, че бягането може да промени живота ни към по-добро. То ни оказва помощ да подобрим физическата ни форма, да се освободим от напрежението и да се усещаме по-здрави и щастливи.

Сдружението " Да бягаш " има вяра в силата на спорта и се стреми да развива бягането в Плевен и региона. Нашата задача е да предоставим опция на всички, без значение от възраст и равнище на физическа подготовка, да се насладят на прелестните моменти, които бягането може да ни подари.

Каним ви да се присъедините към нашата общественост и да бягате дружно с нас при започване на парк Кайлъка. Очакваме ви всяка събота от 9:00 часа, като се уверяваме, че ще ви осигурим развлечение, мотивация и вълнуващи преживявания.

Бъдете здрави и бягайте щастливо!

Сдружение „ Да бягаш “

https://m.facebook.com/events/1316663248939782
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР