От 10-и до 12-и май предстои да се проведе 50-ото

...
От 10-и до 12-и май предстои да се проведе 50-ото
Коментари Харесай

Енрико Бертоне и Илия Чубриков идват за 50-ото издание на Рали България във Варна

От 10-и до 12-и май следва да се организира 50-ото юбилейно Рали България. Много съществено е наличието на задгранични екипажи, като за първи път ще взе участие и японски състезател-Риа Сугита. Сред гостите на ралито ще бъдат трикратният победител Енрико Бертоне и първият български първенец Илия Чубриков.

``
реклама

Директорът на ралито Камен Михайлов, ръководителят на БФА Калоян Станчев и шеф дирекция Спорт при Община Варна Кристиан Димитров участваха на конференцията през днешния ден, която се организира в Юнашки салон.

„ Предстои най-голямото събитие в автомобилния спорт у нас. Това 50-о юбилейно издание ще бъде друго и атрактивно за фенове и участници. Последният стадий (градски) ще се организира на бул. „ Васил Левски ”, където ще бъде и награждаването ”, съобщи Камен Михайлов.

Той и ръководителят на БФА благодариха на Община Варна, на министерството на Спорта и на СБА за сериозната помощ и поддръжка за провеждането на ралито.

Междувременно стана ясно, че упованията са 10-15 000 души да следят Рали България.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР