От 10 до 17 ч. с вход свободен и многобройни

...
От 10 до 17 ч. с вход свободен и многобройни
Коментари Харесай

НВИМ с вход свободен днес, в Деня на бащата

От 10 до 17 ч. с вход свободен и многочислени атракции в Националния военноисторически музей ще се организира Ден на бащата, отдаден на специфичната връзка сред таткото и детето. 

Програмиране на роботи, изобразяване върху вода, симулатор на спортен автомобил, апарат за канадска битка, фотоси с обичани анимационни герои, спортни игри, дженга, култивиране на метал, магията на дървото и игри с награди са единствено част от заниманията за малчуганите и техните родители, които Националният военноисторически музей предлага през днешния ден. Децата ще могат да влязат в ролята на пожарникар, да се качат в пожарен автомобил или да влязат в модерни военни машини, предоставени от Българската войска.

Както те, по този начин и техните татковци, ще могат да седнат зад кормилото на едни от най-модерните коли, да се качат на екскаватор, да карат колело или тротинетка. Ще бъдат провокирани да решат военна кръстословица, а първите 300 ще получат като премия електрическа количка. Лятната читалня ще посрещне дребни и огромни с увлекателни четива, завладяващи истории и книжки за оцветяване, а в самостоятелен ТВ ъгъл ще гледат обичани детски филми.



Любителите на природата ще изживеят вълнуващи страсти в скаутски лагер.

В Деня на бащата тази година се включват и филиалите на НВИМ - Музея на авиацията в Крумово, Парк-музей „ Владислав Варненчик “ и Военноморския музей във Варна.

Събитието се осъществя с поддръжката на Министерство на защитата, столичната дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “, УНИЦЕФ България и др.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР