От 10 дни в курортния град туристите вече си купуват

...
От 10 дни в курортния град туристите вече си купуват
Коментари Харесай

Туристите в Сандански с още една екстра! Вече има от къде да си купят еко фермерски продукти от Пирин и Стара планина!

От 10 дни в курортния град туристите към този момент си купуват здравословно месо от фермите на Яне Янев в малко бутиково фермерско магазинче на ул. „ Св. Св. Козма и Дамян “ 56 в гр.Сандански.

Това е първия по рода си фермерски магазин с електронна търговия в целия район. Както жителите и туристите на Сандански, по този начин и всеки даже в най-отдалечената точка в България ще може през електронния магазин bioangus.bg да опита същински фермерски планински артикули.,,, био мед и неповторими билкови диджестиви от 100 билки брани на Еньовден и дестилат от алиботушки (мурсалски) чай. Тук можете да разгледате и завладяващата, в която ще прочетете за всички инциденти през които са минали 7 генерации скотовъди Яневи, с цел да запазят традицията.

С водосвет екипа на Био Ангус Премиум на 17 март започва с над 35 фермерски продукта от.

За Struma.com Яне Янев обясни: „ В нaшите био ангус храни няма нишесте и фибри, полизахаридни добавки и соев хидролизат, индустриални първични материали, протеинови извлеци и други, мононатриев глутамат. ”

При лабораторен разбор установихме, че 62% от мазнините в Био Ангус телешкото месо са мононенаситени, което значи, че те са толкоз потребни за сърцето и здравето, колкото и мазнините, които се откриват в студено пресования зехтин.

Характерно за Био Ангус месото е, че е отличен източник на протеини, жизненоважни витамини от група B и витамин D и минерали, които подкрепят растежа и възобновяване на човешкото тяло. Месото ни е и значим източник на микроелементи и съдържа по този начин скъпите желязо и органически селен. То е с високо наличие на фосфор, а това оказва помощ на тялото да преобразува признатата храна в сила. Цинкът играе жизненоважна роля в клетъчния метаболизъм на тялото. Той оказва помощ да се поддържа мощна имунна система, която от своя страна се бори с инфекциите. Цинкът в телешкото месо се усвоява по-лесно, в сравнение с този, съдържащ се в растителните храни и не на последно място нашето органично телешко месо оказва помощ след контузии, изгаряния и инфекции да се възстановите бързо.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР