От 10 декември, всеки ден в продължение на седмица, зрителите

...
От 10 декември, всеки ден в продължение на седмица, зрителите
Коментари Харесай

Приключенска космическа седмица с „Междузвездни войни” по KINO NOVA

От 10 декември , всеки ден в продължение на седмица, феновете на KINO NOVA ще могат да се насладят на галактически завършения със звездната поредност, трансформирала историята на киното - " Междузвездни войни ".

Още в понеделник режисьорът Джордж Лукас ще води почитателите обратно във времето в " Невидима опасност " , където Дарт Вейдър е деветгодишното момче Анакин Скайуокър, което преследва фантазиите си и се изправя против страховете в една вселена, разтърсвана от несъгласия.
 Междузвездни войни NOVA
В " Клонираните нападат " на 11 декември Скайуокър към този момент е напреднал в преодоляването на джедайските умения и му следва огромна борба в отбрана на Републиката, в която вземат участие войска от клонинги, граф Дуку и още доста фантастични същества.

В " Отмъщението на ситите " , в сряда, на 12 декември , Републиката е пред проваляне и от пепелта ще се въздигне новата Галактическа империя, а Оби-Уан и учителят Йода са принудени да се крият. Принцеса Лея пък ще изпрати сигнал за помощ, който доближава елементарното селско момче – Люк Скайуокър в четвъртата част на сагата " Нова вяра " в четвъртък, 13 декември. Момчето се заема с тежката задача да помогне на Бунтовниците, а негови съдружници са мъдрият Оби-Уан Кеноби, самонадеяният Хан Соло, преданият Чубака и дроидите R2-D2 и Си Трипио.-->
 Междузвездни войни NOVA
Любителите на сагата могат да гледат " Междузвездни войни: Епизод V – Империята отвръща на удара " на 14 декември по KINO NOVA, когато следва решителна борба в галактиката в " Завръщането на джедаите ". В него уменията на Люк Скайуокър ще бъдат подложени на тест в борба на живот и гибел против самия Дарт Вейдър.
 Междузвездни войни NOVA
В събота смелият джедай ще предприеме сложната битка за освобождението на Хан Соло, негов сателит е принцеса Лея, а Бунтовниците се съюзяват с племената на Еуоките, с цел да продължат борбите с Имперските сили. Кулминацията настава с финалната офанзива над втората и незавършена " Звезда на гибелта " , а изходът от борбата дефинира ориста на цялата вселена.

Фантастичната седмица ще завърши в неделя, 16 декември със седмия филм от фантастичната поредност – " Междузвездни войни: Силата се пробужда " . В Империята се появява нова опасност, а Лея Органа и Съпротивата се впускат в търсене на джедая Люк Скайуокър. Всички сили се сплотяват, с цел да бъде унищожено новото супероръжие, което е опасност за Новата република.

Не пропускайте седемте кино лентата от сагата " Междузвездни войни " всеки ден от 10 декември в 21.00 ч. по KINO NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР