От 10 часа тази сутрин Несебър е потъмнял от униформени

...
От 10 часа тази сутрин Несебър е потъмнял от униформени
Коментари Харесай

Полиция нахлу в дома на кандидат-кмет?

От 10 часа тази заран Несебър е потъмнял от униформени служители на реда и жандармерия. Тече интервенция на спецпрокуратурата и ГДБОП. Претърсени са домовете и офисите на хора, свръзани с локалната политика, оповестява Флагман.бг. Обискирани са досегашни общински съветници, които и в този момент са претенденти за нов мандат, също по този начин и претендент за кмет.

Към момента районно управление (на МВР) Несебър няма шеф. Живко Даскалов, по информация на Флагман, чака заповед за преназначаване в районно управление (на МВР) Созопол, а приемникът му Коста Кирязов към момента няма заповед за предопределение.

Според Флагман.бг полиция има в дома на кандидат-кмета Николай Димитров. Окупирани са и домовете на двама претенденти за общински съветници, дългогодишни членове на локалния парламент. Единият е Георги Георгиев, който е лидер на листата на Коалиция „ Българска социалистическа партия и ПК Тракия “, другият е Константин Лефтеров, лидер на листата на " Движение 21 ", което има и претендент за кмет в Свети Влас – Атанас Япаджиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР