От 10.00 ч. днес въздушните превозвачи с оперативен лиценз на

...
От 10.00 ч. днес въздушните превозвачи с оперативен лиценз на
Коментари Харесай

Въздушните превозвачи могат да кандидатстват за финансова подкрепа


От 10.00 ч. през днешния ден въздушните превозвачи с действен лиценз на транспортьор от Общността с позволение за транспорт на пасажери, публикуван от основния шеф на Главна дирекция " Гражданска въздухоплавателна администрация " могат да аплайват за безплатна държавна финансова поддръжка. Крайният период за подаване на заявките е до 16.30 ч. на 26 април 2022 година Заявленията се подават в деловодството на Министерството на превоза и известията (МТС).

Документите за кандидатстване могат да бъдат открити в раздел " Актуална информация за COVID-19 "  на интернет страницата на Министерството на превоза и известията.

Осигуряването на финансова поддръжка за въздушните превозвачи е по процедура " Схема за даване на безплатни средства на въздушните превозвачи с действен лиценз на транспортьор от Общността с позволение за транспорт на пасажери, публикуван от основния шеф на Главна дирекция " Гражданска въздухоплавателна администрация ", оповестиха от МТС

Общият размер на финансова помощ по схемата е до 60 милиона лв. национално финансиране със средства от държавния бюджет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР