От 10:00 ч. днес касите на стадион Васил Левски са

...
От 10:00 ч. днес касите на стадион Васил Левски са
Коментари Харесай

Билетите за квалификацията България - Литва вече са в продажба

От 10:00 ч. през днешния ден касите на стадион " Васил Левски " са отворени за всички, искащи да закупят билети за идните футболни срещи на националния тим - международната подготовка против Литва от 19:00 ч. в неделя (05.09.2021 г.) и приятелския мач против отбора на Грузия от 19:30 ч. на 08.09.2021 година Касите ще бъдат с работно време от 10:00 ч. до 19:00 ч. всеки ден до 08.09.2021 година

Феновете на " лъвовете " имат опция да се снабдят с билети от всички офиси на EasyPay в страната.
 Италия и България приключиха наедно 1:1 в подготовка за Световното състезание
Браво, момчета! България взе точка от непобедимия европейски първенец Италия!

Геройско тъждество на " лъвовете " с европейския първенец

Цените на билетите за идните два мача са както следва:

Сектор А - 24 лева

Сектор В - 15 лева

Сектори Б и Г - 12 лева

ВИП бранш - 200 лева

Българският футболен съюз акцентира, че макар 20-процентното облагане на билетите за спортни надпревари, БФС резервира откритата си ценова политика, като всички билети са с включен в цената Данък добавена стойност.

Предвид епидемиологичната конюнктура в страната, БФС приканва феновете да съблюдават напътствията за минимална отдалеченост между тях, да носят защитни маски през цялата дълготрайност на срещите и да съблюдават съответните си места на трибуните. При неспазване на протокола на УЕФА или наредбите на българските здравни управляващи, нарушителите ще бъдат отстранявани от стадиона. Задълженията на притежателите на билети са следните:

НЕ следва да посещават стадиона и наложително би трябвало да уведомят локалните здравни управляващи за указания при положение, че изпитват признаци, типични за COVID-19.

НЕ следва да посещават стадионa при положение, че са дали позитивна проба за COVID-19 в предходните 14 дни или са били в контакт с потвърдено инфектирани лица.

Следва да потвърдят, че са наясно с рисковете, свързани с пандемичната обстановка.

Следва да осведомят локалните здравни управляващи и уредниците на мача при позитивен тест за COVID-19 в 14-дневен период след провеждането на мероприятието.

Да съблюдават всички правила в изключителната конюнктура.

Всеки фен ще би трябвало да има подготвеност да показа билет и документ за идентичност на входовете на Народно събрание " Васил Левски ". Призоваваме последователите да заемат местата си допустимо най-рано за попречване на възможни скупчвания.

Напомняме, че малолетни фенове могат да участват на стадиона само с пълновръстен компаньон, който е задължен да попълни изискваната от закона декларация ", оповестяват от БФС.
 БФС се похвали с нов спонсорски контракт
БФС се похвали с нов спонсорски контракт

" Фактът, че поредна сериозна компания се довери на марката БФС е доказателство за правилната работа, престижа и положителното име на съюза "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР