От 1 юни започва официално сезонът в курорта Слънчев бряг.

...
От 1 юни започва официално сезонът в курорта Слънчев бряг.
Коментари Харесай

От 1 юни започва официално сезонът на Слънчака

От 1 юни стартира публично сезонът в курорта " Слънчев бряг ". Към този миг работят единствено четири хотела, осведоми bTV.

Един от тези хотели работи при строги ограничения за сигурност. Входът се пръска с препарат при всяко прекосяване на екскурзиант.

Туристите са единствено българи и заемат към 30% от потенциала на хотела.

От месеци притежателят работи по реорганизацията на хотела, с цел да отговори на новите ограничения на здравните управляващи.

В местата за хранене има паравани, които отделят масите една от друга. Блок масите не са на самообслужване, както до момента. Гостите показват, а готвачите сервират на всеки по настрана.

В хотела има 300 стаи за посетители, а обслужващият личен състав е межди 180 и 200 души. За да проработят такива хотели, би трябвало да имат безапелационни резервации от огромни туроператори, че ще запълнят огромна част от потенциала им.

Миналата година хотелът е отворил месец по-рано и то с съвсем 100% претовареност от непознати туристи от Унгария, Полша и Словения.

Аквапаркът в „ Слънчев бряг “ още не знае по какъв начин и дали ще работи, защото разноските за употребата му са огромни. Затова притежателите чакат да започват чартърните полети. Подобна е обстановката и при огромните хотели
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР