От 1 юни румънските граждани, пристигащи от Република Румъния, могат

...
От 1 юни румънските граждани, пристигащи от Република Румъния, могат
Коментари Харесай

От 1 юни отпадат изискванията за влизане у нас за румънските граждани, пристигащи от Румъния

От 1 юни румънските жители, идващи от Република Румъния, могат да влизат в България през всички гранични контролно-пропускателни пунктове, без да е належащо да дават документ за, документ за имунизация или позитивен резултат, удостоверяващ преболедуване. Това разпореди министърът на опазването на здравето със Заповед № РД-01-374, издадена през днешния ден, 27 май.
Със същата заповед краткотрайно се не разрешава влизането у нас на лица, идващи от Индия, Бангладеш, Непал, Мианмар, Бутан, Шри Ланка, Пакистан, Малдиви, Бразилия и страни и територии в Африка. Изключение са лицата, които са български жители и лицата със статут на непрекъснато, дълготрайно или дълготрайно престояване на територията на Република България и членовете на техните фамилии. Българските жители и лицата със статут на непрекъснато, дълготрайно или дълготрайно престояване в България и членовете на техните фамилии, идващи от тези места, се слагат под 10-дневна карантина. В заповедта са посочени страни и територии, които не попадат в обсега на възбраната за влизане у нас.
 Спасяваме туризма - без PCR проби на влизане, само че да плащаме за PCR на излизане Спасяваме туризма - без PCR проби на влизане, само че да плащаме за PCR на излизане
Да махнем PCR тестванията за туристи, само че да им плащаме PCR тестванията на връщане, тъй като им желаят в родните страни. Това безусловно безумство...
С други две заповеди министърът на опазването на здравето удължава краткотрайните противоепидемични ограничения, въведени в страната, до 31 юли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР