От 1 юни 2021 г. в Слънчев бряг започват да

...
От 1 юни 2021 г. в Слънчев бряг започват да
Коментари Харесай

Слънчев бряг стартира сезона на 1 юни с обновена инфраструктура и повече паркоместа

От 1 юни 2021 година в Слънчев бряг стартират да работят режимите и изискванията, които са нужни за безпроблемното протичане на летен туристически сезон 2021. Контролен режим на достъп, който се супервизира посредством девет броя КПП-та, както и от мобилни патрули. Паркирането в синя зона в комплекса също ще се заплаща след 1 юни 2021 година на цена от 2 лева на час. Тази година паркоместата в синя зона са увеличени на 1 100, със 100 нови места.

Дейностите по възобновяване на инфраструктурата, които се правят и сега, включват частична замяна на настилката на Централна алея, както и навътре в комплекса, нови тротоари и възобновяване на асфалтова настилка на улици. В това число и разширението на улицата и създаване на нов тротоар сред хотел iHotel и хотел Platinum. Както всяка година не престават дейностите по поддръжка и озеленяване на градинки и зелени площи, стерилизация и напръскване против комари и инсекти.  

„ Въпреки рецесията в бранша, „ Слънчев бряг “ АД се старае да обезпечи по най-хубавия вероятен метод сполучливото осъществяване на летен туристически сезон 2021 година в най-големия курортен комплекс в България “, разяснява Златко Димитров, изпълнителен шеф на сдружението.Паралелно с дейностите по рехабилитация на инфраструктурата и организация на контролния режим, „ Слънчев бряг “ АД спомага и по реализиране на логистиката по всеобщата имунизация на заетите в хотелиерство и ресторантьорство.

Дружеството бе хазаин на среща сред управлението на РЗИ Бургас в лицето на доктор Георги Паздеров и членове на Съюз на притежателите „ Слънчев бряг “. От нея стана ясно, че е обезпечен зелен кулоар за имунизации в Слънчев бряг във viva clinic всеки ден от 8:00 ч. без събота и неделя. Всички утвърдени ваксини са налични и всеки искащ има свободен избор на тип ваксина, написа флагман.бг.

„ До момента не сме записали нито една алергична реакция след сложени няколко хиляди дози ваксини “, разяснява доктор Станко Чобанов, шеф на viva clinic и добави, че огромна част от локално население към този момент е имунизирано против COVID-19. Осигурена е опция за мобилни екипи за имунизация, които да посещават хотели и други обекти при поръчка в РЗИ Бургас, както и опция за имунизация на чужденци, наети в туристическия отрасъл, единствено против показване на документ за идентичност. 

„ Над 80 хотела в Слънчев бряг досега са декларирали предпочитание и изготвили описи на личен състав за имунизация. Вече има и няколко хотели, членове на Сдружението, които са имунизирани на 100%, както мениджърски екип, по този начин и заетите чиновници на всички равнища “, обобщава Теодор Пастармаджиев, член на УС на Съюз на притежателите „ Слънчев бряг “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР