От 1 юли до 31 август Библиотеката при НЧ „Просвета

...
От 1 юли до 31 август Библиотеката при НЧ „Просвета
Коментари Харесай

Предстои „Забавно лято в библиотеката“ на Мездра

От 1 юли до 31 август Библиотеката при НЧ „ Просвета 1925 “ в Мездра предлага на своите дребни и пораснали читатели да се включат в просветителната самодейност „ Забавно лято в библиотеката “, оповестиха от управата в железничарското градче.
Кампанията за осмисляне на свободното време на подрастващите през лятната почивка се провежда годишно от 2014 година насам, като се изключи предходната и по-миналата година заради пандемията от COVID-19 и осъществения ремонт в читалището.
В продължение на два месеца всеки понеделник, сряда и петък от 14 до 16 часа в читалнята на Библиотеката ще се проведат разнородни занимания за деца и възпитаници.
Програмата на тазгодишното издание на „ Забавно лято в библиотеката” включва три съществени модула:
- Първият ден от седмицата - понеделник, ще бъде отдаден на четене, отбелязване на годишнини на писатели и книжни пътешествия.
- Всяка сряда дребните другари на книгата ще могат да развият своето въображение и умения в „ Творческа и арт работилница “: да напишат приказка, есе или да нарисуват илюстрации към прочетен преди този момент текст и т. н.
- Петък е ден за разкриване на забавни обстоятелства от българската история, както и от историята на Мездра и на района.
Желаещите да се запишат в заниманията могат да го създадат на място в библиотеката, на тел. 0910 930 17, на e-mail: или на страницата на Библиотека при „ НЧ Просвета 1925 - Мездра” във фейсбук.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР