От 1-ви юни 2022 г. V+O Communication поема PR обслужването

...
От 1-ви юни 2022 г. V+O Communication поема PR обслужването
Коментари Харесай

V+O Communication поема обслужването на корпоративните комуникации на Kaufland България

От 1-ви юни 2022 година V+O Communication поема PR обслужването на водача в бранша на търговията Kaufland България. Веригата участва в 35 града в страната с 61 хипермаркета и е един от най-големите работодатели с екип от близо 7 000 чиновници.

V+O ще даде на Kaufland България цялостно информационно обслужване: корпоративни връзки, връзки с медиите, информационни акции в областта на корпоративно обществената отговорност, стратегически акции за разпространение приноса на компанията към локалните общности и българската стопанска система.

Досегашната обслужваща PR организация Proximity Sofia продължава да работи за основни за компанията тематики в региона на работодателската марка.

Kaufland България избра V+O Communication за собствен сътрудник след конкурс, който има за цел да оцени стратегическия метод и отличаващи се хрумвания в предложенията на участващите организации.

„ Ритейл секторът е извънредно динамичен и ето за какво, както в главния си бизнес, по този начин и в връзките, ние в Kaufland България следваме пътя на нововъведенията и другия и стратегически метод. За нас е значимо, че се доверяваме на сътрудник, с който споделяме общи високи стандарти за работа, полезности и мотивация да разпознаваем компанията и нейните послания. “, разяснява Гергана Димитрова, управител корпоративни връзки и корпоративно обществена отговорност.

V+O е водеща организация за стратегически връзки в Югоизточна Европа с офиси в 8 страни. Българският офис съществува от 2014 година, като през септември предходната година V+O Communication България откри свое поделение в Скопие, с цел да дава стратегически информационни услуги за своите български и интернационалните клиенти в Северна Македония. V+O Communication е първата организация у нас, която основава тактиката и ръководи информационен план на Bayer на 17 пазара по целия свят. Клиентите на организацията са от всички браншове на стопанската система: AIBEST, Adecco, BOIRON, Coca-Cola, Experian, EY, GLAMI, DIGITALL, JDE, SONY, SoftOne, Xiaomi, Yazaki, Черноморска банка за възобновяване и развиване и други

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР