От 1-ви март сутрешният блок на bTV ще започва по-рано

...
От 1-ви март сутрешният блок на bTV ще започва по-рано
Коментари Харесай

„Тази сутрин“ от 1-ви март в нов формат и с нов начален час

От 1-ви март утринният блок на bTV ще стартира по-рано - тъкмо в 6:00 ч., като по този метод ще предложи на феновете " силата да знаят първи " с още един астрономически час висококачествено журналистическо наличие и новите водещи – Златимир Йочев и Биляна Гавазова. Екипът на " Тази заран " ще изненада най-ранобудните пред екраните с спомагателни рубрики, настояща информация за идни събития и акценти, останали настрана от главния новинарски поток. В минутите до 7:00 ч. на фокус ще бъдат и авторските фотоси, видеа и сигнали на потребителите от онлайн платформата на bTV " Аз, репортерът ".

Обективни репортажи, мощни следствия, извънредни фрагменти и живи връзки от всички точки на България и света ще бъдат излъчени към този момент в четири излъчвания вести на всеки кръговиден час с водещи Виктория Готева и Денислав Борисов, които ще се редуват. Всичко най-важно от деня ще влиза в домовете на феновете непосредствено посредством трите мултифункционални сета на 360-градусовото студио на bTV – в този момент с още повече софтуерни благоприятни условия и шир за експертни мнения, разбори и оживени полемики.

" Тази заран " ще бъде една от главните платформи за обективно и изчерпателно отразяване на предизборната акция. Екипът приготвя специфични планове и сегменти в границите на тематичното наличие на bTV " Новият парламент ", част от които ще води персонално шефът " Новини, настоящи излъчвания и спорт " в bTV Media Group Антон Хекимян.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР