От 1 октомври всички стопански потребители на услугата „електрическа енергия“

...
От 1 октомври всички стопански потребители на услугата „електрическа енергия“
Коментари Харесай

„Гранд Енерджи Дистрибюшън“ ЕООД – Доказан доставчик на електрическа енергия вече 10 години

От 1 октомври всички икономически консуматори на услугата „ електрическа сила “ е належащо да преминат на свободния пазар. В период до 10 септември всички те би трябвало да изберат компания търговец на електрическа сила и да сключат контракт.

„ Гранд Енерджи Дистрибюшън” ЕООД е една от най-големите и водещи компании в България за търговия с електрическа сила. Дружествотопритежава лицензия за търговия с електрическа сила, допълнена с права и отговорности на координатор на общоприета балансираща група и координатор на комбинирана балансираща група.

Вече цели 10 години компанията се е потвърдила на пазара като извънредно сигурен и благонадежден енергиен сътрудник.

Привлякла е в екипа си едни от най-опитните специалисти в региона на търговията с електрическа сила на територията на България, подготвени да дават подпомагане и експертен съвет на всички икономически консуматори, които имат потребност от спомагателна информация, касаеща се до прекосяването към услугите на профилирана компания - търговец на електрическа сила.

„ Гранд Енерджи Дистрибюшън “ ЕООД подсигурява най-атрактивните цени на пазара на електрическа сила, с които всеки консуматор ще реализира понижаване на енергийните си разноски.

„ Гранд Енерджи Дистрибюшън “ ЕООД предлага най-сигурните доставки непосредствено от производителите.

Запитване за оферта и всевъзможни други въпроси могат да се зададат на националния телефон 0700 500 44 или по електронен път на актуализирания уебсайт на „ Гранд Енерджи Дистрибюшън “ ЕООД https://grandenergy.net/ като на началната страница в горния ляв ъгъл има пряк бутон „ питане за оферта “.

Необходимо е да бъдат попълнени името на компанията, данни за контакт, къса информация по отношение на приблизително месечното ползване, респ. специфики / особености на обекта, в случай че има такива и да бъде приложена най-малко една месечна фактура за потреблението на електрическа сила.

На база тази информация, енергийните специалисти на „ Гранд Енерджи Дистрибюшън “ ЕООД ще създадат разбор и в най-кратък период, обикновенов рамките на до 1 работен ден ще получите от тях оферта, направена напълно съгласно Вашите потребности, критерии и благоприятни условия!

„ Гранд Енерджи Дистрибюшън “ ЕООД е отличният сътрудник за създаване на дълготрайни и правилни бизнес връзки.

Наша цел е да осигурим най-хубавите енергийни артикули и решения за всички наши клиенти в страната и чужбина и да продължим да бъдем благонадежден и резистентен енергиен сътрудник в дълготраен проект.

Доверете ни се!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР