От 1 октомври ТЕЦ Бобов Дол е с нов изпълнителен

...
От 1 октомври ТЕЦ Бобов Дол е с нов изпълнителен
Коментари Харесай

ТЕЦ Бобов Дол с нов изпълнителен директор

От 1 октомври Топлоелектрическа централа Бобов Дол е с нов изпълнителен шеф. Не е ясно по каква причина досегашния изпълнителен шеф инж. Емил Христов е напуснал поста. Той беше изпълнителен шеф на Топлоелектрическа централа Бобов Дол в последните 6 години.

Новият шеф на ТЕЦ-а е инж. Любомир Спасов. Инж.Спасов е женен с 2 деца и има 2 дипломи за висше обучение – за инженер по металургия и магистър по стопанска система. Инж.Спасов работи в областта на енергетиката съвсем 10 години.

Близо 4 години инж. Любомир Спасов е заемал поста на изпълнителен шеф на Топлофикация Перник и за този интервал в сдружението бяха направени няколко огромни вложения и бяха осъществени нововъведения, които съгласно инж. Спасов освен спомогнали за развиването на сдружението, само че и са в полза на клиентите, които употребяват услугите на Топлофикация Перник.

„ За мен креслото на „ изпълнителен шеф “ на една от най-големите централи в България Топлоелектрическа централа Бобов Дол е извънредно перспективна служба, само че и съставлява отговорност и ангажимент към всички българи.

Много съм благополучен, че взаимно с новия ми екип ще работим по към този момент започнатата промяна на Топлоелектрическа централа Бобов Дол. Уверен съм, че с общите старания на висококвалифицирания екип на сдружението ще създадем екологично и съвременно произвеждане на електрическа сила в Топлоелектрическа централа Бобов Дол. “ – показа новият шеф инж. Любомир Спасов.

Инж.Спасов показа, че поддържа напъните на Европейския съюз за увеличение на мощностите, които създават екологична сила и основаването на екологично произвеждане ще бъде главният му блян като изпълнителен шеф на Топлоелектрическа централа Бобов Дол.

Новият шеф сподели хъс и убеденост да извърви дългия път, който би трябвало да бъде изминат за унищожаване на въглищата като главно гориво за произвеждане на сила в Топлоелектрическа централа Бобов Дол.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР