От 1 ноември, с всяка покупка на смарт телевизор KIVI

...
От 1 ноември, с всяка покупка на смарт телевизор KIVI
Коментари Харесай

Изживейте повече с KIVI и SWEET.TV: 120 канала и над 1000 филма – безплатен абонамент за 3 месеца с вашия нов смарт телевизор

От 1 ноември, с всяка покупка на смарт тв приемник KIVI получавате достъп до нов свят на развлечение: насладете се на 3-месечен абонамент за най-пълния пакет на SWEET.TV, който включва над 120 канала и повече от 1000 кино лентата на Disney, Sony и Paramount. Ексклузивната оферта обгръща цялата гама модели на KIVI налични в магазините на Ardes, Ozone, Technomarket и Technopolis.

Светлин Желев преди 11 секунди 0 Сподели

Най-четени

ХардуерДаниел Десподов - 10:26 | 22.11.2023

Цените на китайските слънчеви панели доближиха рекордно ниски равнища

IT НовиниДаниел Десподов - 9:39 | 22.11.2023

USB червеят, пуснат от съветските държавни хакери, се популяризира по целия свят

IT НовиниДаниел Десподов - 11:20 | 22.11.2023

Китай безшумно и някак неусетно построи цяла орбитална станция (видео)

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

KIVI, прочут производител на смарт тв приемници от Европа, гордо стъпи на българския пазар от предходната година. Продуктите на KIVI са известни със своя извънреден безрамков дизайн и майсторската направа, която дава отговор на нaй-високите стандарти за качество на картина и тон. В сърцето на тв приемниците от KIVI е операционната система Android TV, като устройствата са обогатени още с напреднали технологии за възпроизвеждане на висококачествено изображение като HDR, MEMC, Max Vivid, Super Contrast Control и Ultra Clear. Телевизорите на KIVI дават едно същински потапящо образно преживяване.

В сезона на празниците, KIVI предлага на своите клиенти безвъзмезден достъп до канали, излъчвания, игрални и анимационни филми. От 1 ноември до 31 декември, всеки закупен KIVI тв приемник включва извънреден 3-месечен безвъзмезден достъп до стрийминг платформата SWEET.TV. Тази оферта важи за всички модели на KIVI – от 24 “ до 65 “ с Android TV.

SWEET.TV е високотехнологична стрийминг платформа, която дава достъп до най-хубавите локални телевизионни канали и министър председатели от Disney, Paramount и Sony в едно приложение. Платформата включва над 120 водещи телевизионни канала, както и над 1000 от най-популярните филми и анимации за цялото семейство. Можете да се наслаждавате на това наличие във форматите Full HD и 4K.

Абонирането за SWEET.TV е елементарно, без отговорности и без хартиени контракти – просто се вкарва специфичен промо код в SWEET.TV приложението и с обезпечена постоянна интернет връзка може да започнете да гледате каквото желаете. Промоционалният код разрешава активиране на абонамента освен за смарт тв приемници, само че и за други устройства като смарт телефони, преносими компютри, таблети и даже Xbox. В един абонамент можете да включите до 4 устройства.

Пълни детайлности за промоцията и инструкциите за потреблението на промо кода могат да бъдат открити на този линк.

В България може да откриете смарт тв приемниците на KIVI в магазините на Ardes, Ozone, Technomarket, Technopolis.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР