От 1 ноември до 12 декември 2021 г., всеки битов

...
От 1 ноември до 12 декември 2021 г., всеки битов
Коментари Харесай

ЧЕЗ Електро дава награди на битови потребители, избрали електронна фактура

От 1 ноември до 12 декември 2021 година, всеки битов клиент на " ЧЕЗ Електро България " АД, който се записва за услугата " Електронна фактура " на, взе участие в акцията " Коледа с е-фактура ".

В акцията могат да вземат участие битови клиенти на " ЧЕЗ Електро България " АД, които не са регистрирани за е-фактура. Регистрация за услугата е безвъзмездна. Необходимо е клиентът да разполага с потребителски номер и настоящ имейл адрес.

Всяка седмица, на инцидентен принцип, ще бъде избиран по един битов клиент, отговарящ на изискванията, който ще получи като премия цената на последно платената от него фактура за електрическа енергия. Всеки понеделник през интервала на акцията ЧЕЗ Електро ще афишира печелившия участник в обществените мрежи, както и.



Един от деклариралите електронна фактура в интервала на акцията ще завоюва огромната премия - електрическа тротинетка. Тегленето е на 13 декември 2021 година

Правилата на " Коледа с е-фактура " са оповестени на.
Ползите от електронната фактура
Електронната фактура е изцяло безвъзмездна услуга. След регистрацията клиентите могат да наблюдават документите си както в електронния списък на уеб страницата cez.bg, по този начин и на посочения от тях имейл адрес. Електронната фактура подсигурява отбрана на персоналните данни, икономисва време и дава опция за елементарно и практично управление на разноските. Тя е годен, електронно подписан данъчен документ, който е изцяло еднакъв с хартиената версия.

Над 460 000 клиенти на " ЧЕЗ Електро България " АД към този момент оцениха удобството, сигурността и екологичните изгоди на електронната фактура, с което понижиха потреблението на хартия с близо 11 000 000 листа годишно. Изборът им избави от отрязване над 12 000 дървета, които за един сезон обезпечават кислорода, нужен на жителите на градовете Кюстендил, Ловеч, Монтана, Радомир и Чипровци за една година.

Заявете своята електронна фактура, осигурете си улеснение и сигурност! Ще спечелите Вие, ще завоюват и природата, и обществото!

За повече информация по отношение на " Коледа с е-фактура " и други услуги на " ЧЕЗ Електро България " АД – осведомителната линия на сдружението е налична на номер 0700 10 010, на имейл: [email protected], във всеки от 29-те центрове за обслужване на клиенти на ЧЕЗ Електро на територията на Западна България, както и на.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР