От 1 ноември ЧЕЗ Електро България АД, притежател на лицензии

...
От 1 ноември ЧЕЗ Електро България АД, притежател на лицензии
Коментари Харесай

ЧЕЗ Електро започва преструктуриране

От 1 ноември " ЧЕЗ Електро България " АД, собственик на лицензии за снабдител на контролирания и свободния пазар, трансформира изцяло своята конструкция за обезпечаване на оптимални условия за клиентите си при либерализиран пазар на електрическа енергия. Предприетите структурни промени идват след обширен разбор и в цялостно сходство условията на българското законодателство и Европейски Съюз /Директива 2003/54/ЕС/, формулираща разпоредбите, свързани с организацията и действието на електроенергийния бранш. Компанията ще остане част от Групата ЧЕЗ в България.

За клиентите, от 01.11.2017 година измененията включват отделяне на обособени гишета във всеки център за обслужване на клиенти, активиране на специфична линия на номер 0700 100 10 единствено за въпроси, свързани с доставката на електрическа енергия и нов имейл адрес за връзка с компанията: [email protected].

В развой на създаване е новият съвременен уебсайт на сдружението, чиито адаптивен дизайн ще обезпечава бърза и лесна навигация, ясна визия и досегаемост на информацията за клиентите. Сайтът ще е напълно насочен към клиентите на Дружеството, за които общуването онлайн е всекидневие.

Освен публично доставяне с електрическа енергия " ЧЕЗ Електро България” АД има и лицензия за " Доставка на електрическа сила от снабдител от последна инстанция " с правата и отговорностите на координатор на специфична балансираща група. От основаването си през 2006 година " ЧЕЗ Електро България " АД постоянно слага във фокуса на активността си качественото обслужване на клиентите. Дружеството създаде и предлага на своите клиенти забележителен брой съвременни услуги, измежду които електронна фактура, sms инспекция на сметка, sms уведомяване при неплатено обвързване, отдалечено обслужване, безкасово възнаграждение на сметки.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР