От 1 март сутрешният блок на bTV ще започва по-рано

...
От 1 март сутрешният блок на bTV ще започва по-рано
Коментари Харесай

„Тази сутрин“ посреща 1 март в нов формат и с нов начален час

От 1 март утринният блок на bTV ще стартира по-рано - тъкмо в 6:00 ч., като по този метод ще предложи на феновете „ силата да знаят първи “ с още един астрономически час висококачествено журналистическо наличие и новите водещи – Златимир Йочев и Биляна Гавазова .

Екипът на „ Тази заран “ ще изненада най-ранобудните пред екраните с спомагателни рубрики, настояща информация за идни събития и акценти, останали настрана от главния новинарски поток. В минутите до 7:00 ч. на фокус ще бъдат и авторските фотоси, видеа и сигнали на потребителите от онлайн платформата на bTV „ Аз, репортерът “.

Обективни репортажи, мощни следствия, извънредни фрагменти и живи връзки от всички точки на България и света ще бъдат излъчени към този момент в четири излъчвания вести на всеки кръговиден час с водещи Виктория Готева и Денислав Борисов , които ще се редуват. Всичко най-важно от деня ще влиза в домовете на феновете непосредствено посредством трите мултифункционални сета на 360-градусовото студио на bTV – в този момент с още повече софтуерни благоприятни условия и шир за експертни мнения, разбори и оживени полемики.

„ Тази заран “ ще бъде една от главните платформи за обективно и изчерпателно отразяване на предизборната акция. Екипът приготвя специфични планове и сегменти в границите на тематичното наличие на bTV „ Новият парламент “, част от които ще води персонално шефът „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в bTV Media Group Антон Хекимян .

Екипът на „ Тази заран “ обичайно залага и на мощното репортерско наличие и качественото наличие, което публицистите на bTV основават всеки ден. Емблематични рубрики като “Чети етикета” с Биляна Гавазова, с която феновете „ сверяват часовниците си “ за потребителските тематики, “Седмица на духа” и други ще не престават да предизвикат и търсят отговори на значими за обществото въпроси. Сутрешният блок ще продължи да развива и новата авторска поредност на Мария Ванкова „ COVID-19: Ваксините “, която още със старта се отличи като естрада за достоверна и сериозна информация в интервала на пандемия и всеобща имунизация.

„ Независимо че сме в разгара на горещия политически сезон, наш приоритет остава и да способстваме за разрешаването на редица обществени проблеми. Няма да лишим феновете и от позитивните и вдъхновяващи вести и истории “, сподели Антон Хекимян.

Освен че дава обещание доста слънчево въодушевление, водещата на прогнозата за времето в утринните часове Натали Трифонова ще насочи светлините на прожекторите и към разнородни любопитни акценти от разнообразни кътчета на планетата. Спортните водещи Петър Бакърджиев и Димитър Тасев ще срещат феновете с най-интересното от света спорта и ще посветят повече време на огромните достижения и провали, както и на най-забавните рядкости.

От 1 март „ Тази заран “ ще даде повече - двама водещи с един час повече разнообразна и потребна информация, с цел да стартират феновете деня изцяло осведомени, посредством всички платформи – ефира на bTV, уеб страницата btvnovinite.bg и bTV Radio.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР