От 1 март ще се заплаща пластиката за електронните карти,

...
От 1 март ще се заплаща пластиката за електронните карти,
Коментари Харесай

Вече ще се заплаща пластиката на предплатената карта за градския транспорт във Варна

От 1 март ще се заплаща пластиката за електронните карти , употребявани в автоматизираната билетна система на град Варна, оповестиха за Moreto.net от общинското дружество ТАСРУД.  

Плащането ще е еднократно при първо закупуване , а по-късно същата карта ще може да се презарежда.

Цената на пластиката е 2,00 лева за всички типове електронни карти. Тя ще се заплаща еднократно при първичното пазаруване. Картите могат да се презареждат неведнъж, като при следващи презареждания на картата (пластиката) тази сума не се дължи.  

При в началото закупуване на електронна карта цената ще е 2,00 лева в допълнение към съответния абонаментен проект или предплатен пакет, показват от ТАСРУД.

Предплатената карта се купува в пунктове за продажба . Тя може да се презарежда както в пунктовете за продажби на карти, по този начин и в машините на спирките и в машините в транспортните средства.

Цената на презареждането на предплатен пакет е 10,00 лева , при което се получават 11 часа времепътуване. При потреблението на тази карта е належащо да се маркира на валидатора в автобуса/тролейбуса съответната цена от 1,00 лева, 1,50 лева и 4,00 лева, според от времепътуването, което е определено.

 
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР