От 1 март поделението на германската компания Bosch - Bosch

...
От 1 март поделението на германската компания Bosch - Bosch
Коментари Харесай

Bosch преименува поделението си за сигурност на Bosch Building Technologies




От 1 март поделението на немската компания Bosch - Bosch Security Systems към този момент ще се назовава Bosch Building Technologies, като новото име по-точно отразявало портфолиото от артикули и услуги.

Поделението ще включва два организационно независими отдела. Единият ще дава отговор за световния бизнес с артикули, а вторият ще се концентриран върху районната систематична интеграция на решенията, която компанията реализира в 8 страни.

Продуктовият отдел ще работи под името „ Bosch Security and Safety Systems “ (системи за сигурност и безопасност), като ще продължи да доставя на клиенти в целия свят системи за видеонаблюдение, пожароизвестяване, за контрола на достъпа и ръководещ програмен продукт, като всички те ще носят марката Bosch. Портфолиото включва и професионални аудио и конферентни системи за транспорт на глас и музика, като продуктите се дистрибутират самио през систематични интегратори или дилъри на едро.

Отделът за систематична интеграция ще дава интегрирани решения за търговски здания. В взаимозависимост от района, портфолиото ще обгръща сградна сигурност, енергийни услуги и сградна автоматизация. „ Това значи, че нашите експерти ще дават на потребителите обмисляне, инсталиране и опериране с тези решения “, прибавят от компанията.

В продуктовият бизнес компанията ще сплоти бизнеса с видео системи, алармени системи против навлизане и системи за надзор на достъпа, които ще работят под общото име „ Сигурност “. В бъдеще компанията се стреми интензивно да образува процеса на промяна, основан на навлизането на от ден на ден устройства вид Интернет на нещата.

„ Системи за сигурност “ е едно от бизнес направленията на Bosch и в България.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР