От 1 март АЕЦ „Козлодуй обявява прием на документи за

...
От 1 март АЕЦ „Козлодуй обявява прием на документи за
Коментари Харесай

Започва приема на документи за летните стажове на АЕЦ „Козлодуй”

От 1 март АЕЦ „ Козлодуй " афишира банкет на документи за кандидатстване по Програмата за платени летни стажове за 2021 година За включване в програмата могат да аплайват студенти по използвани в атомната централа специалности, които дават отговор на следните условия - записан ІІІ курс по компетентност от оповестените, най-малък триумф доста добър 4.50 от приключен зимен учебен срок на актуалната образователна година, да са български жители и да нямат здравословни противопоказания за работа в среда с йонизиращи лъчения.
Провеждането на стажовете стартира от 05.07.2021 година, като продължителността ще бъде по желание на студентите - за интервал от четири или осем непрекъснати работни седмици. Месечното заплащане е в размер на 900 (деветстотин) лева, планувана е опция за прилагане на безвъзмезден длъжностен превоз и гратис настаняване в общежитие при нужда.
Документите за кандидатстване - заявление по пример, мотивационно писмо и увещание със междинен триумф от зимен учебен срок и записан летен учебен срок на актуалната образователна година, се одобряват до 15.05.2021 година в централното деловодство на атомната централа на адрес: 3321, гр. Козлодуй, „ АЕЦ Козлодуй " ЕАД, или на е-поща: [email protected].
Срокът за класиране е две седмици след приключване на периода за подаване на документи. Допълнителна информация може да се получи на тел. 0973/72892; 0973/74525, както и на уеб страницата на АЕЦ https://www.kznpp.org/.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР