От 1 март А1 ще индексира месечните такси със средногодишния

...
От 1 март А1 ще индексира месечните такси със средногодишния
Коментари Харесай

А1 вдига с 9,5% месечните такси от 1 март, но ще предлага допълнителни бонуси

От 1 март А1 ще индексира месечните такси със средногодишния Индекс на потребителските цени на Националния статистически институт, който възлиза на 9,5 %. Това оповестиха от мобилния оператор. Като причина от телекома показват високата инфлация през 2023 година и непрестанно увеличаващите се разноски за телекомуникационна инфраструктура и ТВ наличие.

Индексацията няма да засегне всички частни клиенти на оператора - цените на проектите за хора в неравностойно състояние няма да бъдат променяни и тази година, както и за потребителите на предплатени мобилни услуги, прецизират от А1.

От компанията особено акцентират, че наред с индексацията ще дават редица бонуси на частните си клиенти. Те ще могат да се заявят в интервала от 1 до 31 март и ще бъдат годни до края на 2024 година Всеки консуматор ще може да избере и съобщи по един бонус за всяка услуга, която употребява от оператора от Моят А1 - неограничени национални минути; безграничен мобилен интернет на оптималната скорост; 200+ ТВ канала; оптималната скорост на домакински интернет, по отношение на опциите на употребяваната технология; ваучер на стойност 50 лв. за закупуване на ново устройство при възобновяване на контракт.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР