От 1 до 6 юли град Трявна бе гостоприемен домакин

...
От 1 до 6 юли град Трявна бе гостоприемен домакин
Коментари Харесай

Над 120 таланти взеха участие в Milan Junior Camp в Трявна

От 1 до 6 юли град Трявна бе гостолюбив хазаин на 120 гении – участници в детския футболен лагер на италианския гранд Милан. След това издание броят на децата, които през последните години имаха щастието да са част от страстта " Милан " към този момент надвишава 1000, което утвърждава Milan Academy Junior Camp като най-авторитетният и огромен детски футболен конгрес в България.

На церемонията по закриването в Трявна, своето удовлетворение от този факт, както и от високите оценки на управлението на Академията в Милано за организацията и провеждането на камповете в България, изрази Ивайло Рачев – формален представител на Milan Junior Camp за България, с помощта на който българските деца от 2011 година имат шанса да станат най-малко за няколко дни част от футболната магия на седемкратния европейски първенец.

Шест дни Възрожденска Трявна бе огласявана от химна на Милан и въодушевения детски привет Forza Milan първоначално и в края на всяка от десетте тренировки, водени от седем от най-авторитетните експерти от академията на " росонерите ", асистирани от своите български сътрудници.

Кампът и запечатаните от фотоапаратите моменти ще останат сигурно за цялостен живот в сърцата на децата и те дълго ще рзаказват за тази седмица, връщайки се през днешния ден в родните си места. След края на церемонията, на която участниците извършиха неповторима хореография, деца, треньори, уредници и родители с доста страсти, горест и малко сълзи в очите се раделиха, а екипът на Milan Academy Junior Camp Bulgaria отпътува за Несебър, където от 6 до 11 август ще се организира седмото и второ за тази година издание.

В разгара на лятото Николай Димитров, кмет на община Несебър, и модерната база на ОФК Несебър ще бъдат домакини на повече от 130 деца от България, Украйна, Италия, Съединени американски щати, Великобрирания и други страни, които все още са декларирали своето присъединяване във форума на морето.

Преди края на тази година в проектите на Milan Academy Junior Camp Bulgariа е заложен и старт на още две от стратегиите на Милан – Milan Experience и Milan Weekend Program, а през 2018 година, заради огромния интерес, да се проведат три или четири лагера в България, локациите за които следва да се изберат.

Повече информация, фотоси и видеа за лагера в Трявна, както и за идния Milan Academy Junior Camp в Несебър можете да намерите на формалния уебсайт за България www.milanacademyjuniorcamp.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР