От 1 до 6 години затвор заплашват известният състезател по

...
От 1 до 6 години затвор заплашват известният състезател по
Коментари Харесай

6 години затвор за бияча Стъки, опитал да убие двамата полицаи!

От 1 до 6 години затвор заплашват известният играч по смесени бойни изкуства Станислав Недков – Стъки, който се вряза в полицейска кола.

Тогава двамата служители на реда пострадаха, а в този момент е формирано и досъдебно произвеждане.

Срещу Недков ще бъде стартирано следствие за злополуката в петък против събота, когато блъсна спряла патрулна кола с включени сигнални светлини.

Прокуратурата показва, че двамата служители на реда в колата са били със разтърсване на мозъка, а единият - и с травма на гръдния панер.

"Книжката му е краткотрайно отнета, до момента в който си заплати акта. Веднага след произшествието той сервира извиненията си и съобщи, че доста съжалява за случилото си ", осведоми Министерство на вътрешните работи.

В хода на досъдебното произвеждане е осъществен оглед на местопрестъпление, като следва да бъдат разпитани очевидци, както и да бъдат назначени и направени нужните експертизи.

„ От вас узнавам, че ме проверяват. Никой не ме е търсил даже, може би ще го сторят скоро “, споделя Недков пред „ Телеграф “. Юристи прецизираха, че той е предизвикал междинна телесна щета и съгласно Наказателния кодекс се плануват от 2-10 години затвор.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР