От 1 до 25 декември Венера, която покровителства любовните връзки,

...
От 1 до 25 декември Венера, която покровителства любовните връзки,
Коментари Харесай

Венера е в Стрелец! Виж как ще ти повлияе планетата на любовта

От 1 до 25 декември Венера, която покровителства любовните връзки, хубостта и хармонията, ще се намира на територията на Стрелец. Това ще ни направи доста по-искрени, спонтанни и метафизичен настроени по тези въпроси.

Периодът на Венера в Стрелец се смята за удобен, що се отнася до далечните пътувания, визитите на просветителни курсове и семинари. Покрай тях самотните може да срещнат нова обич.

Учете нещо, което ще ви помогне да развиете философска визия за света и да ободатите знанията си. Може и да пътувате в чужнина.

Хората, родени с Венера в Стрелец, са оптимистично настроени по отношение на любовните връзки. Те са склонни повече да дават, в сравнение с да получават, когато се влюбят същински.

Обичат обаче да преследват обекта на своите ползи все едно са ловджия, а той е целта. Привличат го хора с екзотична хубост, а в случай че има някакви задгранични моменти в държанието ви, незабавно ще приковете вниманието им.

Движението на Венера в Стрелец ще изважда на напред във времето потребността от духовно и интелектуално обогатяване. През този интервал се стремете също да давате повече независимост на индивида до себе си, с цел да се предпазите от спорове.

 Стрелец

Старайте се също да говорите откровено за своите усеща, тъй като в идващите седмици нищо няма да се цени повече от искреността, а в случай че съумеете да вложите и възприятие за комизъм в шерването на действителното си мнение, ще спечелите сърцата на хората към себе си.

Тъй като Венера управлява и финансовия аспект на живота, а Стрелецът е знакът, обвързван с шанса, това значи, че през идващите дни елементарно ще печелим пари. Може да се насочите към сфери от рода на туризма, културата и науката, в случай че желаете да подобрите приходите си.

За да разберете в коя сфера на живота си ще се свързвате с по-философски настроени хора и ще срещате единствено оптимизъм, вижте кой дом в наталната ви карта се ръководи от Стрелец.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР