От 1 декември синята зона се разширява и ще обхване

...
От 1 декември синята зона се разширява и ще обхване
Коментари Харесай

Синята зона в София се разширява от 1 декември, безплатният служебен абонамент се премахва

От 1 декември синята зона се уголемява и ще обхване пространството сред бул. " Евлоги Георгиев ", бул. " Васил Левски ", ул. " Гурко " и ул. " Граф Игнатиев ". Сега там е зелена и за живеещите с годишен винетен стикер ще бъде позволено да паркират и в прилежащите 3-та и 4-та синя подзона. Това оповестиха Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация, ръководител на комисията по превоз и нейният зам.-председател Зафир Зарков от ГЕРБ.

Подготвя се и разширение и на зелената зона в кв. " Зона Б-19 " в регион " Възраждане ". Така платеното паркиране към този момент напуща центъра на София и ще доближи до регион " Красна поляна ".

Промените ще бъдат гласувани сесията на общинския съвет на 28 октомври като изменение в Наредбата за организацията на придвижването в Столичната община. Те плануват да се отстранен трите безвъзмездни места за длъжностен абонамент на държавни и общински институции, а платените се лимитират до пет пред всеки административен адрес.

Ще има нов вид за заплатен длъжностен абонамент пред хотелите и заведенията, който ще е с друго работно време. То ще е удължено до 23 ч. вечер, вместо до 19.30 ч. За тези обекти се предлага и длъжностен абонамент, който да важи за събота и неделя, отново до пет паркоместа на един адрес.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР