От 1 декември Facebook премахва част от информацията в профилите

...
От 1 декември Facebook премахва част от информацията в профилите
Коментари Харесай

Очаквайте съобщение от Facebook, социалната мрежа се променя от 1 декември

От 1 декември Фейсбук отстранява част от информацията в профилите на потребителите. Там към този момент няма да се указват данни като адрес, религиозни и политически възгледи и други.

Промените бяха видяни за първи път от Мат Навара в Twitter, който показа екранна фотография на известието, което се изпраща на потребителите на Фейсбук, които са показали тези данни в своите профили.

„ Като част от нашите старания да създадем Фейсбук по-лесен за навигиране и потребление, ние отстраняваме няколко полета в профила: Интересувам се, Религиозни възгледи, Политически възгледи и Адрес “, съобщи представител на обществената мрежа в изказване, споделено с TechCrunch.

„ Изпращаме вести до хората, които са попълнили тези полета, като ги уведомяваме, че тези полета ще бъдат отстранени. Тази смяна не визира способността на никого да споделя тази информация за себе си другаде във Фейсбук.

 

Фейсбук is removing religious views and ‘interested in’ info from profiles from 1 December 2022 pic.twitter.com/SKjSrtwUwm
— Matt Navarra (@MattNavarra) November 16, 2022
 

По-рано този месец Meta освободи 11 000 чиновници си, което съставлява 13% от общата работна мощ на компанията. Скоро по-късно ръководещият шеф на Meta India Аджит Мохан също напусна компанията след четиригодишен престой, с цел да се причисли към Snap Inc.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР