От 1 август цената на билет за пътуване в едно

...
От 1 август цената на билет за пътуване в едно
Коментари Харесай

От 1 август влизат в сила нови цени на билета за градския транспорт в Стара Загора

От 1 август цената на билет за пътешестване в едно транспортно средство на градския превоз, обслужван от общинското сдружение „ Тролейбусни и автобусни транспорти “ в Стара Загора, ще бъде 1,50 лв.. Това беше решено на днешното постоянно съвещание на Общинския съвет.  

Билетът за комбинирано пътешестване в границите на 60 минути на територията града ще коства 2,00 лв., а за интервал от 120 минути, цената ще е  2,50 лв..

От сдружението дефинират пет зони за пътешестване по посоки на извънградските линии. До всички обитаеми места до 15 километра пасажерите ще заплащат 2,00 лева.; за обитаеми места от 15 до 19 километра цената на билета ще бъде 2,50 лева;  населените места от 19 до 23 километра ще заплащат билет от  3,00 лв., всички обитаеми места от 23 до 27 километра ще заплащат цена на билета 3,50 лв. и за най- отдалечените села- над 27 километра ще билетът ще коства от  4,00 лв..

Съветниците утвърдиха и критерии и понижения при пътуването в градския превоз на възпитаници, пенсионери и хора с увреждания на територията на община Стара Загора.

Последната смяна на цената на билета за градския превоз в Стара Загора беше от 1 януари.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР