От 1 август само ваксинираните срещу ковид граждани на Кувейт

...
От 1 август само ваксинираните срещу ковид граждани на Кувейт
Коментари Харесай

Кувейт забрани на неваксинираните да пътуват в чужбина

От 1 август единствено имунизираните против коронавирус жители на Кувейт ще могат да пътуват в чужбина, обявиха през вчерашния ден кувейтските управляващи, съобщи Ройтерс.
Новото предписание няма да важи за деца под 16 години, за хората със документ от здравното министерство, в който се упоменава, че те не могат да бъдат имунизирани, и за бременните дами, които разполагат със документ от управляващите, който потвърждава, че са бременни.
Кувейтските управляващи обявиха също по този начин, че всички идващи в Кувейт би трябвало да имат доказателство за негативен Пи Си Ар тест за коронавирус, което да показват преди да се качат на самолета, отпътуващ за Кувейт. Освен това те не би трябвало да демонстрират признаци на заразяване с ковид.
Всички идващи ще бъдат поставяни под седемдневна карантина, в случай че не си създадат PCR тест в Кувейт и резултатът не излезе негативен.
Кувейтското държавно управление разхлаби в понеделник някои ограничения за битка с ковид и възобнови всички действия, като се изключи публичните събирания, които включват конференциите, сватбите и обществените мероприятия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР