От 1 април 2021 г. българските граждани, които пристигат в,

...
От 1 април 2021 г. българските граждани, които пристигат в,
Коментари Харесай

Португалия въведе предварителна електронна регистрация за пристигащите от България

От 1 април 2021 година българските жители, които идват в, без значение с какъв превоз, авансово би трябвало да попълнят онлайн двуезичен формуляр.
Формулярът е наличен на следния интернет адрес:.
 Коронавирус: по какъв начин Португалия победи английския вариант Коронавирус: по какъв начин Португалия победи английския вариант
В Португалия броят на новозаразените спадна, само че надлежно е намаляла и готовността на популацията да съблюдава разпоредбите. Да вземем наприм...
След подаване на данните, в това число и адреса на престояване на португалска територия, пасажерът ще получи на електронната си поща искане за удостоверение на адреса и по-късно уверение, което да показа на граничния надзор.
По информация на посолството ни в Лисабон това е наложително изискване за приемане на позволение за влизане в Португалия.
Освен идващите от България, формуляр би трябвало да попълнят и идващите от Англия, Бразилия, РЮА, Чехия, Кипър, Словения, Естония, Франция, Унгария, Италия, Малта, Полша и Швеция.
При потребност от подпомагане българските жители в Португалия могат да се обръщат към българското дипломатическо посланичество в Лисабон на следните телефонни номера: +351 213 976 364; +351 213 976 367, както и на дежурен телефон в извънработно време - +351 933 611 337. Сигнали може да се подават и на email адреса на посолството: [email protected].
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР