От 09:00 до 18:00 ч. днес, 11 октомври, ще бъде

...
От 09:00 до 18:00 ч. днес, 11 октомври, ще бъде
Коментари Харесай

Днес: Затварят за асфалтиране ул. „Арх. Манол Йорданов“ в Траката

От 09:00 до 18:00 ч. през днешния ден, 11 октомври, ще бъде затворена за придвижване ул. „ Арх. Манол Йорданов “, която свързва Горна и Долна Трака. Причината е полагане на износващият асфалтов пласт. В дребен сектор от улицата, наоколо до кръстовището с бул. „ Осми крайморски полк “, асфалтирането ще се извърши на идващ стадий по отношение на планувано там инженерно оборудване. По-късно ще бъде положена и маркировката на пътя.

Това стана ясно по време на постоянната работна среща на кмета Благомир Коцев и управлението на Община Варна с представителите на ВиК сдружението и фирмите-изпълнители на плана по водния цикъл.

Завършването на ул. „ Арх. Манол Йорданов “ е значим стадий от подготовката на строително-монтажните действия на ВиК по северното платно на бул. „ Княз Борис I “, което се възнамерява да стартира от 14 октомври. По време на целия ремонт улицата ще се употребява като главен обходен маршрут. Коцев получи уверението на фирмите-изпълнители, че до края на тази седмица ще бъде завършена работата по всички улици в региона на Траката и Евксиноград - „ Първа “, „ Трета “, „ Пета “, „ Осма “, „ Шеста “ и „ 13-та “. По тях ще се възвръщат и настилките.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР