От 07.12. до 29.12. Меркурий планетата на мисълта и комуникацията

...
От 07.12. до 29.12. Меркурий планетата на мисълта и комуникацията
Коментари Харесай

Директен Меркурий в Козирог - стабилен напредък за земните знаци Дева, Козирог и Телец

От 07.12. до 29.12. Меркурий планетата на мисълта и връзката ще бъде директна в знака Козирог, най-старателния и виновен знак от зодиака. Този знак не ни разрешава нещата да стават елементарно и без старания, само че за сметка на това ни подготвя на здрава конструкция да градим постоянна основа.
Това разположение ще ни направи по-практични, аналитични и доста по-детайлни в осъществяването на нашите отговорности.

Докато вършим ежедневните си каузи, е допустимо да срещаме спънки и пречки от заобикалящите или от събитията, които ще ни се наложи да прескачаме с финес и неизменност. Колкото по-старателни и виновни сме в интервала, толкоз повече триумф ще имаме.

Най-добре ще се отрази прекосяването на планетата от тук на земните знаци Дева, Козирог и Телец, както и хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. Те ще са много поредни и систематични през интервала. При тях организаторските качества и редът ще идват естествено. Те ще съумеят да отметнат оптимален брой задължения и да са в действителност сполучливи в ежедневните каузи и в преследването на задачите си.

Водните знаци Рак, Риби и Скорпион ще са много чувствителни и докачливи, тъй като при тях редът и подредеността на всекидневието е доста евентуално да бъдат провокирани от независещи от тях събитията и от хора около тях. Не е изключено да имат крайни периоди, които да гонят и заради тази причина да им се наложи да се стегнат и активизират, с цел да овладеят ситуацията.

Не е изключено въздушните знаци Везни, Водолеи и Близнаци да се втурнат да реализират своя отдавнашна фантазия, тъй като тъкмо в този интервал ще съумяват доста сполучливо да систематизират и ползват на процедура, другояче по този начин безредно заливащи ги хрумвания.

Огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв не е изключено да се впуснат да употребяват своите познания и умения за образуване на взаимни действия с близки до тях хора, най-много със фамилията, децата и половинките им.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР