От 06:30 ч. на 16.03.2023 г. до 21:30 ч. на

...
От 06:30 ч. на 16.03.2023 г. до 21:30 ч. на
Коментари Харесай

Започва полагането на последния пласт асфалт на кръстовището ул. “Филип Кутев“ и ул. “Могилата“

От 06:30 ч. на 16.03.2023 година до 21:30 ч. на 19.03.2023 г. кръстовището на ул. „ Филип Кутев “ и ул. „ Могилата “ (ул. “Сребърна “) ще бъде затворено за придвижване. Шофьорите ще могат да употребяват обходни направления по булевардите: „ Симеоновско шосе “, „ Стоян Михайловски “, „ Никола Вапцаров “ и „ Черни връх “.

Към момента е изпълнено разширението на северното платно дружно с всички инженерни мрежи на  ул. " Филип Кутев “ от ул. „ Атанас Дуков “ до ул. „ Сребърна “. Успоредно с създаване на улицата се прави промяна на река Драгалевска и реорганизация на мостовото оборудване. В края на другата седмица следва да бъде положен износващият слой асфалт и маркировка и на построеното северно платно. Строителните действия ще продължат в южното платно.

Ул. „ Филип Кутев “ е част от третия градски кръг и е един от стратегическите обекти в програмата на кмета на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска. Пробивът на ул. „ Филип Кутев “ дружно с този на бул. „ Тодор Каблешков “ ще обезпечат връзката сред бул. „ България “ и бул. „ Симеоновско шосе “.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР