От 06:00 часа на 7 ноември в Гърция се въвежда

...
От 06:00 часа на 7 ноември в Гърция се въвежда
Коментари Харесай

От утре цяла Гърция е под карантина

От 06:00 часа на 7 ноември в Гърция се вкарва цялостна карантина на територията на цялата страна, която ще продължи до 30 ноември.
Карантината се постанова по отношение на усложнената конюнктура с COVID-19, съобщи БГНЕС.
 Трескаво извършване на покупки в Атина преди локдауна Трескаво извършване на покупки в Атина преди локдауна
Задръствания се извиха по основните улици в гръцката столица, откакто хората се втурнаха да вършат покупки в последната минута преди в...
От на следващия ден излизането на открито ще става след категорично предизвестие на управляващите посредством специфичен СМС на къс номер 13033.
По информация на българското посолство в Атина жителите ще сред 05:00 часа до 21:00 часа единствено по няколко аргументи, измежду които здравословни, доставяне със артикули от първа нужда, посещаване на банка, оказване на помощ на нуждаещи се, посещаване на дете при разведени родители и заравяне. Спортуването и разходките на домакински любим в този часови диапазон също са позволени, в случай че се правят независимо или от двама души, при съблюдаване на разстояние от 1,5 метра.
В интервала сред 21:00 часа и 05:00 часа е допустимо излизане посредством предизвестие със SMS, в случай че то е обвързвано с работа, за което се изисква и уверение вид А (https://forma.gov.gr). Напускането на домовете в този часови период е позволено също по здравословни аргументи и за разходка на домакински любим.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР